Welkom in onze Happy Potato Family

Check waarom ook jij wellicht lid zal worden 👇

Innovatie

Wie Mydibel zegt, denkt aan ecologisch verantwoord ondernemen. Wij zijn trots op onze innovatieve Green Factory site. Wist je dat Mydibel met 'Myfert' ook de natuur voorziet van groene meststof?

Opleiding

Mydibel investeert in talent! We beschikken over onze eigen Mydibel Academy. Deze voorziet onze mensen van doeltreffende en praktijkgerichte trainingen.

Teamspirit

Onze familiale organisatie stimuleert samenhorigheid en kennisdeling want... "Teamwork makes the dream work"

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

The best thing about my job? The fascinating unpredictability. Every day brings a new challenge!

Het Mydibel DNA 🧬

In 1988 stampte Roger Mylle, met 30 jaar ervaring, een gezonde dosis werklust en zin voor avontuur, de Belgische onderneming Mydibel uit de grond. Stap voor stap droeg hij zijn passie over aan zijn zonen, Bruno en Carlo. Vandaag is Mydibel nog steeds een innoverend, 100% familiaal bedrijf dat zich toespitst op de ontwikkeling, productie en commercialisering van ’s werelds populairste knol: de aardappel!

Teamspirit & Familiegeest

Iedere dag staan we op een eerlijke en solidaire manier, als hecht team zowel onze klanten, leveranciers maar vooral collega's bij. Gemoedelijkheid en open communicatie vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

Respect & Passie

Binnen onze Happy Potato Familie gaat elkeen op een respectvolle wijze om met zowel mekaar, onze faciliteiten als apparatuur. We hebben stuk voor stuk passie voor ons werk en delen allen dezelfde leuze: samen staan we sterker!

Duurzaamheid & Innovatie

Mydibel respecteert de natuur en zet massaal in op het beperken van de impact op het milieu. We zijn continu gericht op verbetering dmv opleiding, procedures en investeringen. Onze mensen zijn bekwaam en deskundig. Ons merk staat voor kwaliteit en we leggen de lat hoog!

From our soil to your soul...

Tijd om elkaar te ontmoeten...

Happy Potato familieleden 650
Opgericht in 1988
Actief in 120 landen
Cultuur Familiaal en innovatief
Mindset Duurzaam ondernemerschap

Mydibel Backstage 😍

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier